Виробництво продуктів харчування світу та України.
(В. М. Бойко §32 – 33)
(дистанційний урок)
конспект
Завдання №1
- Опрацюйте конспект, та мал . 141 ст. 176, з’ясуйте структуру харчової промисловості.
- Опрацюйте конспект та ст. 177 – 178, з’ясуйте чинники розміщення харчової промисловості.
Завдання №2
Користуючись конспектом уроку випишіть найбільші країни виробники:
- молока та молочних продуктів;
- м’ясної продукції;
- рибної продукції;
- виробництві олії;
- цукрової промисловості;
- виробництві кави, чаю, какао.
Завдання №3
Перегляньте відео та користуючись §33 заповніть таблицю:
Харчова | промисловість | України |
чинники розміщення | ||
на сировину
7 – 20 т сировини – виробляється 1 т продукції сировина втрачає якість при перевезенні |
на споживача
1 т сировини – 1 т продукції продукція нетранспортабельна
|
на сировину та споживача
1 т сировини – 1 т продукції |
1 ? | 1 ? | 1 ? |
2 Олійна | 2 ? | 2 ? |
3 ? | 3 ? | 3 ? |
4 ? | 4 ? | 4 Тютюнова |
5 Плодоовочеконсервна | 5 Пивоварна та безалкогольних напоїв | |
Цукрова промисловість (Оновлена інформація)
Олійна промисловість
Виноробна, спиртова, пивоварна і безалкогольних напоїв
М’ясна промисловість
Молочна промисловість
Борошномельна і круп’яна
Макаронна та кондитерська галузі
Рибна промисловість
Крохмалева та плодоовочеконсервна
Виробництво мінеральної води
Проблеми та перспективи харчової промисловості
Завдання №4
виконайте тести до 09.03.21