Виробництво продуктів харчування світу та України.

(В. М. Бойко §32 – 33)

(дистанційний урок)

конспект

 

Завдання №1

  1. Опрацюйте конспект, та мал . 141 ст. 176, з’ясуйте структуру харчової промисловості.
  2. Опрацюйте конспект та ст. 177 – 178,  з’ясуйте чинники розміщення харчової промисловості.

Завдання №2

Користуючись конспектом уроку випишіть найбільші країни виробники:

  1. молока та молочних продуктів;
  2. м’ясної продукції;
  3. рибної продукції;
  4. виробництві олії;
  5. цукрової промисловості;
  6. виробництві кави, чаю, какао.

Завдання №3

Перегляньте відео та користуючись §33 заповніть таблицю:

Харчова промисловість України
чинники розміщення
на сировину

7 – 20 т сировини – виробляється 1 т продукції

сировина втрачає якість при перевезенні

на споживача

1 т сировини – 1 т продукції

продукція нетранспортабельна

на сировину та споживача

1 т сировини – 1 т продукції

 

1 ? 1 ? 1 ?
2 Олійна 2 ? 2 ?
3 ? 3 ? 3 ?
4 ? 4 ? 4 Тютюнова
5 Плодоовочеконсервна 5 Пивоварна та безалкогольних напоїв

Цукрова промисловість (Оновлена інформація)

Олійна промисловість

Виноробна, спиртова, пивоварна і безалкогольних напоїв

М’ясна промисловість

Молочна промисловість

Борошномельна і круп’яна

Макаронна та кондитерська галузі

Рибна  промисловість

Крохмалева та плодоовочеконсервна

Виробництво мінеральної води

Проблеми та перспективи харчової промисловості

Завдання №4

виконайте тести до 27.03.20

 Тести для 9 А

Тести для 9 Б

Тести для 9 В

Тести для 9 Г

Spread the love